Cardex Business + (brand & LOGO)

Cardex Business + (brand & LOGO)

SZOLGÁLTATÁSAINK

 

A Cardex teljes kínálatával segítünk Önnek az üzleti kapcsolatok építésében és megerősítésében, ahogy ezt piacvezetőként már több mint 20 éve tesszük a privát szférában.

Bizonyára Ön is találkozott már valamelyik üzletláncban a Cardex ajándéktasakok és „Mindenre képes” üdvözlőlapok hatalmas választékával…

Termékeink ismertségének köszönhetően, egyre több cég és intézmény kereste különböző üzleti eseményekre is a Cardex elegáns papírtáskáit, Karácsonykor de más alkalmak során is (névnap, születésnap, gyerek születéstől a nyugdíjba vonulásig) sokszínű képeslapjait, de számukra nem igazán volt jó megoldás egy közeli áruház felkeresése, hiszen itt korántsem az ő igényeik szerint történt a kínálat összeállítása…

Ezen problémák megoldására jött létre, a Cardex B2B üzletágaként,  a Brand & Logo.

Különböző cégek (kisvállalkozásoktól a multinacionális cégekik), a legkülönfélébb intézmények (önkormányzatok, különböző hivatalok, párt- és egyházi szervezetek, kamarák, egyesületek, alapítványok, óvodák és iskolák stb.) igényeinek megfelelően kínáljuk, sőt alakítjuk a Cardex teljes választékát.

Már 50 darabtól vállaljuk, akár 1-2 nap alatt, a lapok és tasakok egyedi feliratozását-emblémázását, 500 darabtól pedig egyedi reklámtáskák és üzleti lapok gyártását.

Igény esetén vevőinket – a Cardex raktárából – személyesen is kiszolgáljuk, vagy rendelésüket 1 nap alatt kiszállítjuk az ország bármely településére.

Kedvező viszonteladói feltételekkel várjuk azokat a  B2B nagykereskedéseket is, akik szívesen egészítenék ki kínálatukat a Cardex céges termékeivel!

Kérjük, hogy tekintse meg aktuális akcióinkat, kérje időszakos Brand & Logo hírleveleinket!